ברים פקאן מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל ברים פקאן מייפל. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו ברים מייפל-פקאן, ברים מייפל-פקאן, ו ברים פקאן מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח וסוכר קונדיטורים.
חותכים פנימה את החמאה עד לקבלת פירורים. לחץ לתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 12-15 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
בינתיים, בסיר כבד גדול, שלבו את הסוכר החום, החמאה, הסירופ, הקינמון והמלח. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה. מערבבים פנימה את הפקאנים, השמנת והווניל.
מסירים מהאש; מורחים על קרום.
אופים 20-25 דקות יותר או עד מבעבע. מצננים על רשת.