קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

ברים של Dulce de Leche Cheerios®

ברים של Dulce de Leche Cheerios®
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Dulce de Leche Cheerios® ברים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלב מרוכז, דגני דולצ'ה דה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו Dulce de Leche Cheerios ™ Parfaits, תערובת חטיף Dulce de Leche Cheerios® , ו ברים Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר, פקאנים וחמאה מומסת. לחץ בתחתית 13x9 אינץ ' ungreased מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים דגנים ובייגלה מעל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
שבבי וניל שכבה, שוקולד צ ' יפס וקוקוס על בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4
יוצקים חלב מרוכז באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
5
אופים 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות. עבור ברים, לחתוך 5 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®