קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

פשטידת בשר פסחא

פשטידת בשר פסחא
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם ירך חזיר, קציצות פאי בלתי מוסוות, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו פשטידת בשר פסחא, קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, ו ביסקוויטים חג הפסחא, איך לעשות ביסקוויטים חג הפסחא ללא ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים ריקוטה בקערת ערבוב גדולה ולהוסיף ביצים אחד בכל פעם תוך ערבוב במהירות נמוכה. מערבבים מוצרלה, בשר חזיר, סלמי, פרושוטו עד שכל החומרים משולבים היטב. קו שני 9 מחבתות אינץ עם מאפה. כפית חצי תערובת לתוך כל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרושוטופרושוטו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
סלאמיסלאמי
ביצהביצה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבתמחבת
3
מפזרים חצי מגבינת הפרמזן על כל עוגה, ואז מכסים במאפה העליון. קצוות Crimp ולחתוך פתחי קיטור בצמרות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור