פשטידת בשר פסחא
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם ירך חזיר, קציצות פאי בלתי מוסוות, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו פשטידת בשר פסחא, קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, ו ביסקוויטים חג הפסחא, איך לעשות ביסקוויטים חג הפסחא ללא ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים ריקוטה בקערת ערבוב גדולה ולהוסיף ביצים אחד בכל פעם תוך ערבוב במהירות נמוכה. מערבבים מוצרלה, בשר חזיר, סלמי, פרושוטו עד שכל החומרים משולבים היטב. קו שני 9 מחבתות אינץ עם מאפה. כפית חצי תערובת לתוך כל מחבת.
מפזרים חצי מגבינת הפרמזן על כל עוגה, ואז מכסים במאפה העליון. קצוות Crimp ולחתוך פתחי קיטור בצמרות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מדפים.