ברנדי תפוחים קרם אנגלייז
ברנדי תפוחים קרם אנגלייז נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 50 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו ברנדי תפוחים, חלמונים, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תפוחים אירית עם ויסקי קרם אנגלייז, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם אנגלייז שעועית וניל, ו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד שמנת, חלמונים, וסוכר ב 2-qt. סיר, ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן (כך תערובת לא צורב או לטרוף), 8 עד 10 דקות או עד מעילים דק תערובת בחזרה של כף עץ.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. מערבבים ברנדי תפוחים או ויסקי.
להוסיף מקל קינמון, אם תרצה. ממלאים קערה גדולה בקרח.
מניחים קערה המכילה תערובת שמנת בקרח, ולתת לעמוד, ערבוב כל הזמן, 30 דקות.
הסר מקל קינמון. כיסוי וצינה 1 שעה עד 3 ימים.