מתכון Bresaola עטוף אפרסמונים עם ארוגולן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 1 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה מ Epicurious יש 13 אוהדים. אם יש לך עלי ארוגולה תינוק, אפרסמונים fuyu, bresaola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט ארוגולן וברסאולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו סלט ארוגולה עם אפרסמונים & זרעי רימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקום 2 bresaola פרוסות זה לצד זה לאורך מעט חופפים על משטח העבודה.
3
מקום 1 טריז אפרסמון ו 4 עלי ארוגולה על פני 1 קצה קצר של ברסאולה, המאפשר פירות וארוגולה להאריך בעבר צדדים קצרים של ברסאולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
אפרסמון
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
מגלגלים, עם פירות וארוגולה נראים בקצוות. חזור עם שאר bresaola, פירות, ארוגולה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.