בשר בקר איטלקי לכריכים
המתכון בשר איטלקי המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו צ'אק בשר, צלי עין, לחם, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי בשר איטלקי, ו כריכי בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים פלפלים, שומר 1/4 כוס נוזלי.
מניחים בשר בבישול איטי; למעלה עם פלפלים, נוזל שמורות ורוטב. מכסים במכסה.
מבשלים על נמוך 6 עד 8 שעות (או על גבוה 4 עד 6 שעות).
הסר בשר מ cooker איטי, הזמנת פלפלים 1-1 / 2 כוסות נוזלי ב cooker. להיפטר מעודף נוזל. לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור לבישול. מערבבים בגבינה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון