בשר בקר בגריל ו קבב תירס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר צלוי וקיבובי תירס יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך חומץ יין, שום, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר בגריל ו קבב תירס, קבב עוף מזרחי בגריל עם תירס בגריל על קלח, ו קבב בקר בגריל.
הוראות
בקערה בינונית או שקית פלסטיק לאחסון מזון הניתן לאגירה, מערבבים שמן, חומץ, טימין, פלפל אדום ושום.
מוסיפים בשר בקר; מערבבים למעיל עם מרינדה. מכסים צלחת או שקית חותם ומקררים, ערבוב בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות כדי להשרות.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. על כל אחד משישה שיפודי מתכת 10 עד 12 אינץ', בשר בקר חוט, תירס ופלפל לסירוגין, משאיר מקום בין כל חתיכה.
מניחים קבבים על מתלה גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 15 עד 20 דקות עבור doneness בשר בינוני, צחצוח עם מרינדה מפנה לעתים קרובות. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.