קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות75
מגזין

בשר בקר בסגנון גרמני

בשר בקר בסגנון גרמני
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לכם תפוח אפייה, בשר בקר, זרעי קימלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. נסו חזה בקר בסגנון טקסס, בשר בקר בסגנון טוסקני, ו חזה בקר צלוי בסגנון טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מבריסקט.
2
מניחים בשר על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות תפוח על בשר; כרוב כבוש כפית על תפוח, ומפזרים זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
טפטוף מרק מעל וסביב חזה בקר. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מסדרים תפוחי אדמה סביב בשר; בטטה ובשר עם מיצי פאן. מכסים ואופים 2 שעות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הבשר למגש הגשה. מסדרים תפוח, כרוב כבוש, ותפוחי אדמה סביב בשר; לטפטף עם 1 מיץ מחבת כוס.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי