קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות75
מגזין

בשר בקר בסגנון גרמני

בשר בקר בסגנון גרמני
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לכם תפוח אפייה, בשר בקר, זרעי קימלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. נסו חזה בקר בסגנון טקסס, בשר בקר בסגנון טוסקני, ו חזה בקר צלוי בסגנון טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מבריסקט.
2
מניחים בשר על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות תפוח על בשר; כרוב כבוש כפית על תפוח, ומפזרים זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
טפטוף מרק מעל וסביב חזה בקר. מכסים ואופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסדרים תפוחי אדמה סביב בשר; בטטה ובשר עם מיצי פאן. מכסים ואופים 2 שעות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את הבשר למגש הגשה. מסדרים תפוח, כרוב כבוש, ותפוחי אדמה סביב בשר; לטפטף עם 1 מיץ מחבת כוס.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף