קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בשר בקר בסגנון סיני, בטטה, ונזיד בוק צ'וי

בשר בקר בסגנון סיני, בטטה, ונזיד בוק צ'וי
בשר בקר בסגנון סיני, בטטה, ונזיד בוק צ'וי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא חמישה תבלינים, בייבי בוק צ'וי, תפוז עמוק בטטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו תבשיל בטטה בסגנון הקאריבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבולת שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון עד טחון. לקצץ שומן מן סטייקים לחתוך את התבואה לתוך 1/4-in. פרוסות, כיסי שומן מושלכים.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים בשר עם חצי תערובת שום וכל המלח.
מרכיבים שתצטרך
3
שמן חום ב 5-6-qt. מחבת מעל חום גבוה. חום חצי בשר קל, ערבוב מדי פעם, 3 עד 6 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בשר לצלחת. חזור עם בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4
להפחית חום בינוני.
5
מוסיפים את תערובת השום הנותרת למחבת ומבשלים עד לריכוך, כ -30 שניות. מערבבים בחמישה תבלינים אבקת, ואז מרק ורוטב סויה. מקלפים בטטה, חצי לאורך, וחותכים ב 1/3-in.- פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף מרק. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, לקצץ מסתיים בוק צ ' וי, לשטוף, עלים נפרדים, לחתוך פרוסות אלכסוניות רחבות. מערבבים בוק צ ' וי לתוך תבשיל ומבשלים רק עד נבול, על 2 דקות. מערבבים בבשר ומבשלים עד חם, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים בצל ב 3-in. רסיסים.
מרכיבים שתצטרך
9
מצקת תבשיל לתוך קערות ומקשטים עם בצל.
מרכיבים שתצטרך