בשר בקר בסגנון סיני, בטטה, ונזיד בוק צ'וי
בשר בקר בסגנון סיני, בטטה, ונזיד בוק צ'וי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא חמישה תבלינים, בייבי בוק צ'וי, תפוז עמוק בטטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו תבשיל בטטה בסגנון הקאריבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבולת שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון עד טחון. לקצץ שומן מן סטייקים לחתוך את התבואה לתוך 1/4-in. פרוסות, כיסי שומן מושלכים.
מפזרים בשר עם חצי תערובת שום וכל המלח.
שמן חום ב 5-6-qt. מחבת מעל חום גבוה. חום חצי בשר קל, ערבוב מדי פעם, 3 עד 6 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בשר לצלחת. חזור עם בשר בקר שנותר.
מוסיפים את תערובת השום הנותרת למחבת ומבשלים עד לריכוך, כ -30 שניות. מערבבים בחמישה תבלינים אבקת, ואז מרק ורוטב סויה. מקלפים בטטה, חצי לאורך, וחותכים ב 1/3-in.- פרוסות עבות.
להוסיף מרק. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים 2 דקות.
בינתיים, לקצץ מסתיים בוק צ ' וי, לשטוף, עלים נפרדים, לחתוך פרוסות אלכסוניות רחבות. מערבבים בוק צ ' וי לתוך תבשיל ומבשלים רק עד נבול, על 2 דקות. מערבבים בבשר ומבשלים עד חם, 1 עד 2 דקות.
חותכים בצל ב 3-in. רסיסים.
מצקת תבשיל לתוך קערות ומקשטים עם בצל.