בשר בקר גביני
בשר גביני נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, בשר טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: גבינה רוסטביף תפוחי אדמה, גבינה רוסטביף תפוחי אדמה, ו גבינה המבורגר חשיש.
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר ומלח על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
מערבבים תפוחי אדמה לתוך בשר בקר; להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; לבשל על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז.
מערבבים פלפל ובצל. כיסוי; לבשל 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים במזון גבינה קר חבילה. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב. למעלה עם גבינה קרועה.