בשר בקר ואספרגוס סיני עם רוטב שעועית שחורה
בשר בקר ואספרגוס סיני עם רוטב שעועית שחורה הוא חלב חינם ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 105 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1166 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר, שעועית מותססת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: רוטב צ'ילי שעועית שחורה סיני, טופו מטוגן ברוטב שעועית שחורה סינית, ו כריכת חסה קלה עם רוטב שעועית שחורה עם הודו וברוקולי.
הוראות
הכן את האספרגוס על ידי שטיפה, לשבור את הגבעול בנקודת השבר "הטבעית" ולפרוס באלכסון לחתיכות 1/2 עד 1 אינץ'.(אופציונלי: קיטור חתיכות אספרגוס במשך 3-4 דקות.) לשים בצד.
מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה קטנה (רוטב סויה, ג ' ינג ' ר, שרי וקורנפלור) ואז מוסיפים את הבשר הפרוס.
מערבבים היטב ולתת לשבת במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם אם אתה רוצה.ראש ווק או מחבת גדולה, להוסיף את השמן. כאשר הוא רק מתחיל לעשן, להוסיף את הבשר, הנחת כל פיסת בצד אחד במחבת, לא להסתובב אבל לבשל על חום גבוה לרגע, עד צד אחד מתחיל חום. מערבבים לרגע את הבשר ומוציאים מהמחבת, ומאפשרים לשמן להתנקז בחזרה למחבת. אולי כדאי לך לעשות את זה בשתי קבוצות כדי לשמור על הבשר רוחש.
מחממים את המחבת כדי חם שוב ולהוסיף את השום. מוקפץ לרגע ולאחר מכן להוסיף את השעועית השחורה שטופה, קצוצה מוקפץ עוד קצת.
מוסיפים את האספרגוס, זורקים עם הירקות ואז מוסיפים את ה-t השני של רוטב סויה ואת צביטות הסוכר והמלח. Stirfy עד האספרגוס נעשה לטעמך (כנראה על 5 דקות אם אתה לא קיטור זה ראשון; פחות אם עשית).
מוסיפים את הבשר ואת הטפטוף ואת מרק העוף. מערבבים להכין רוטב, ואז מגישים.