קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר וברוקולי בסגנון מסעדה

בשר בקר וברוקולי בסגנון מסעדה
מסעדה בסגנון בשר וברוקולי לוקח מסביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 300 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 2049 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סטייק עגול בקר, רוטב צדפות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 92%. מתכונים דומים: מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, ו מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה.

הוראות

1
מקציפים בקערה את רוטב הצדפות, שמן השומשום, השרי, רוטב הסויה, הסוכר ועמילן התירס ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את נתחי הסטייק לקערה רדודה, יוצקים את תערובת רוטב הצדפות על הבשר, מערבבים לציפוי טוב ומשרים לפחות 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים שמן צמחי בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומערבבים פנימה את הג ' ינג ' ר והשום.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
תן להם לרחוש בשמן חם במשך כ 1 דקה כדי לטעום את השמן, ולאחר מכן להסיר ולזרוק. מערבבים פנימה את הברוקולי, וזורקים ומערבבים פנימה את השמן החם עד לירוק עז וכמעט רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוציאים את הברוקולי מהווק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
יוצקים עוד מעט שמן לווק, במידת הצורך, ומערבבים וזורקים את הבקר עם המרינדה עד שהרוטב יוצר זיגוג על הבקר, והבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות. מחזירים את הברוקולי המבושל לווק, ומערבבים עד שהבשר והברוקולי מחוממים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל