בשר בקר וכרוב ניצנים מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר-ו-כרוב ניצנים מוקפץ. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, כרוב ניצנים, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: בקר וכרוב ניצנים מערבבים ומטגנים, בקר וכרוב ניצנים מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות.
סטייק מוקפץ, ב 2 קבוצות, ב 1 כף. שמן חם במחבת יצוקה גדולה או נירוסטה מעל חום גבוה 2 עד 3 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
העברה לצלחת, ולנגב מחבת נקייה.
לטאטא יחד מרק בשר ו 4 מרכיבים הבאים בקערה קטנה עד חלקה.
כרוב ניצנים מוקפץ בטיגון הנותרים 1 כף. שמן חם על חום גבוה 2 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים פלפל jalapeo, ג ' ינג ' ר, ושום, ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת רוטב סויה על כרוב ניצנים, ומביאים תערובת לרתיחה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד נבטים רכים. מערבבים מנטה וסטייק.