בשר בקר טחון - וקליפות תפוחי אדמה מצופות תירס
צריך מתאבן ללא גלוטן? בשר בקר טחון וקליפות תפוחי אדמה מצופות תירס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, בשר טחון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו בשר בקר טחון ועוגת נקניק (בצק או תפוחי אדמה עקף), קליפות תפוחי אדמה canapé בשר עם איולי אבוקדו יוגורט, ו פשטידת תירס עם קרום בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה במזלג; מניחים על מגבת נייר למיקרוגל בתנור מיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 8 עד 10 דקות, פונה לאחר 4 עד 5 דקות, עד מכרז.
בואו לעמוד על 5 דקות עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. לגרוף על 2 כפות של עיסת ממרכז כל מחצית; מקום בקערה בינונית. קונכיות תפו " א מילואים. עיסת תפוחי אדמה מחית עם מזלג. מערבבים שמנת חמוצה; להפריש.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, מלח ופלפל על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים תירס, רוטב עגבניות, בצל ועגבניות. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם תוסס.
תערובת בקר כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה. למעלה כל אחד עם על 1/4 כוס תפוחי אדמה תערובת שמנת חמוצה.
מניחים על מגש מיקרוגל. מיקרוגל נחשף על 4 עד 6 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים באופן מיידי. למעלה עם עירית.