בשר בקר משומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר משומר. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2014 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר משומר, פטרוזיליה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו בשר בקר משומר, בשר בקר משומר, ו בשר בקר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה במחבת גדולה (עדיף ברזל יצוק) על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כמה דקות, עד שקוף. 2
מערבבים את הבשר המשומר קצוץ ותפוחי אדמה.
פרושים באופן שווה על המחבת. להגדיל את החום גבוה או בינוני גבוה ולחץ על התערובת עם מרית מתכת.3 לא מערבבים את תפוחי האדמה ואת בשר משומר, אבל תן להם חום. אם אתה שומע אותם רוחשים, זה טוב. השתמש מרית מתכת להציץ מתחת ולראות אם הם בראונינג. אם השחמה יפה, להשתמש במרית כדי להפוך חלקים על המחבת כך שהם חומים בצד השני. תלחץ שוב עם המרית. אם יש יותר מדי דבק, אתה יכול להוסיף קצת יותר חמאה למחבת. המשך לבשל באופן זה עד תפוחי האדמה והבשר המשומר הם משחיתים יפה.4
הסר מהחום, מערבבים פטרוזיליה קצוצה.
מוסיפים הרבה פלפל שחור טחון טרי, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מגישים עם ביצים מטוגנות או עלומות לארוחת בוקר.