בשר בקר עומד (בר)
בשר בקר עומד (בר) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 8373 קלוריות, 378 גרם חלבון ו 725 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, תערובת מרק בצל, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עומד, בשר בקר עומד צלוי צלוי, ו דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים חמים, קפה, מלח כשר, תערובת מרק בצל, בצל, שום ורוטב ווסטרשייר סיר 16 ליטר עד תערובת מרק מלח ובצל מומס.
להניח צלי במי מלח ולכסות סיר; לקרר לפחות 8 שעות. הפוך צלי מעל לפחות פעמיים במהלך brining.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר צלי מ מלח ו לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה עם צד השומן למטה; מפזרים אבקת שום, אבקת בצל, ופלפל שחור. צלי הפוך ועונה לצד השני באותה הדרך.
בואו לצלות לעמוד עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מניחים צלי לתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה.
לכבות את החום ולהשאיר את הבשר בתנור החם, מבלי לפתוח את דלת התנור, במשך 3 שעות. הפעל שוב את התנור והגדר חום עבור 375 מעלות F (190 מעלות C).
בואו לחמם את הצלי עד מדחום בשר קריאה מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא 130 מעלות f (54 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 30 עד 40 דקות.