קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות82
מגזין

בשר בקר עומד (בר)

בשר בקר עומד (בר)
בשר בקר עומד (בר) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 8373 קלוריות, 378 גרם חלבון ו 725 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, תערובת מרק בצל, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עומד, בשר בקר עומד צלוי צלוי, ו דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים חמים, קפה, מלח כשר, תערובת מרק בצל, בצל, שום ורוטב ווסטרשייר סיר 16 ליטר עד תערובת מרק מלח ובצל מומס.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
(צינור גדול)(צינור גדול)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להניח צלי במי מלח ולכסות סיר; לקרר לפחות 8 שעות. הפוך צלי מעל לפחות פעמיים במהלך brining.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר צלי מ מלח ו לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה עם צד השומן למטה; מפזרים אבקת שום, אבקת בצל, ופלפל שחור. צלי הפוך ועונה לצד השני באותה הדרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
בואו לצלות לעמוד עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
7
מניחים צלי לתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לכבות את החום ולהשאיר את הבשר בתנור החם, מבלי לפתוח את דלת התנור, במשך 3 שעות. הפעל שוב את התנור והגדר חום עבור 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו לחמם את הצלי עד מדחום בשר קריאה מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא 130 מעלות f (54 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום