קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בשר בקר עם Skordalia

בשר בקר עם Skordalia
בשר טנדרלוין עם סקורדליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה russet, שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו Skordalia (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את שמן הזית, שום פרוס ומרז ' ורם בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מוסיפים את הבשר ופונים למעיל, ואז מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר, מסתובבים מדי פעם, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בינתיים, להפוך את skordalia: לרסק לקלף את שיני השום; חם בסיר קטן עם שמן זית על אש נמוכה עד רך, כ 12 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות. מכסים במים בסיר, מתבלים במלח ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה עם כפית מחוררת, שומרים על מי הבישול ומחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את השקדים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים כמחצית השום המתרכך, 1/2 כוס שמן בטעם שום, 1/3 כוס מים לבישול תפוחי אדמה, חומץ ו 3/4 כפית מלח; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הדופק רק עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
מעבירים לקערה ומערבבים במרג ' ורם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר את הבשר מן המרינדה לגרד שום (להזמין את המרינדה).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הוסף 1 כף של המרינדה, ואז לצרוב את הבשר עד השחמה על כל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הבשר רושם 125 מעלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
פורסים את הבשר ומגישים עם skordalia. למעלה עם שמן השום הנותר, שום מרכך ועוד מיורן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
מרז ' ורםמרז ' ורם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
16
צילום: Con Poulos