קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס

בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס
בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח מתובל, רוטב ווסטרשייר, חזה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), טקסס בריסקט ברביקיו, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top גדולה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מערבבים מלח מתובל, פלפל ופפריקה; לשפשף לתוך בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים חזה בקר במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
כיסוי או חותם; צמרמורת 8 שעות, מפנה מדי פעם.
5
הכן אש חמה על ידי הנחת 2 חתיכות של אלון או 10 נתחי היקורי בחזית ומאחור של גריל, ערימת פחם במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בואו לשרוף עד גחלים לבנים.
7
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה. גחלים לגריל 1 צד של הגריל; מניחים בשר בצד השני. גריל, מכוסה, מעל חום עקיף 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברשת שני הצדדים של בריסקט עם 1 כוס רוטב ברביקיו טקסס; לבשל 1 שעה, צליעה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח