בשר בקר עם רוטב ברביקיו טקסס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מלח מתובל, רוטב ווסטרשייר, חזה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), טקסס בריסקט ברביקיו, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה או שקית פלסטיק zip-top גדולה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מערבבים מלח מתובל, פלפל ופפריקה; לשפשף לתוך בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים חזה בקר במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
כיסוי או חותם; צמרמורת 8 שעות, מפנה מדי פעם.
5
הכן אש חמה על ידי הנחת 2 חתיכות של אלון או 10 נתחי היקורי בחזית ומאחור של גריל, ערימת פחם במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בואו לשרוף עד גחלים לבנים.
7
הסר בריסקט מן המרינדה, השלכת המרינדה. גחלים לגריל 1 צד של הגריל; מניחים בשר בצד השני. גריל, מכוסה, מעל חום עקיף 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברשת שני הצדדים של בריסקט עם 1 כוס רוטב ברביקיו טקסס; לבשל 1 שעה, צליעה עם רוטב.
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. גילגל סירה (בסדר כשר) עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.