בשר בקר קלאסי סטרוגנוף
בשר בקר קלאסי סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בשר, בצל, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. נסו בקר סטרוגנוף קלאסי (קל יותר ), קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף, ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר על פני תבואה לתוך כ 1 1 / 2x1 / 2 אינץ רצועות.
מבשלים פטריות, בצל ושום בחמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך; להסיר מחבת.
מבשלים בשר באותו מחבת עד חום. מערבבים בכוס 1 של מרק, מלח ורוטב ווסטרשייר.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מערבבים הנותרים 1/2 מרק כוס לתוך קמח; מערבבים לתוך תערובת בשר בקר.
מוסיפים תערובת בצל; חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים שמנת חמוצה; חום עד חם (לא להרתיח).