תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר, שיטאקי, ו Snow Peas מוקפץ. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום אסייתי, רוטב הויסין, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
Heatoil במחבת nonstick גדולה מעל בינוני-heat.
3
מוסיפים זנגביל ופטריות; מוקפץ עד פטריות מכרז, על3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בשר בקר למחבת; מוקפץ חום untilbeef אבל הוא עדיין ורוד במרכז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים אפונה שלג, חצי בצל ירוק, וחצי כוסברה; מערבבים-fry1 דקה. מערבבים בhoisin,רוטב צ ' ילי-שום, ואבקת חמישה תבלינים; sauté עד אפונה arecrisp-מכרז, 1 עד 2 דקות. עונת withsalt ופלפל.