בשר הודו צלוי עם תפוחי אדמה חדשים ומרק טרגון
בשר הודו קלוי עם תפוחי אדמה חדשים מרק טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 86 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך חומץ תפוחים, עלים טרגון, פילה טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. נסו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, עוף מטוגן עם תפוחי אדמה אדומים ומרק טרגון, ו בשר חזיר צלוי עם מחית דלעת ורוטב טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים שמן בתבנית אפייה גדולה. Tenderloins טורקיה העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור ומקום בתבנית אפייה. מסדרים תפוחי אדמה בכל רחבי טורקיה ופונים מעיל עם שמן. תפוחי אדמה העונה עם מלח ופלפל שחור. מסדרים שאלוט על תפוחי אדמה במחבת.
בקערה קטנה, לשלב יין, מרק, חומץ, טרגון.
הודו צלוי ותפוחי אדמה 40 דקות, עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית לפחות 160 מעלות F.
תן טורקיה לנוח 10 דקות לפני חיתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מגישים חצי טורקיה ותפוחי אדמה עם ארוחה זו, עם כל מרק מן המחבת מעל.
מגישים תרד בצד. שמור טורקיה הנותרים ותפוחי אדמה לארוחות נוספות.