בשר ותפוחי אדמה בסגנון איטלקי
בשר ותפוחי אדמה בסגנון איטלקי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 453 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות מבושלות ברוטב פסטה בזיליקום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, רול בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר בסגנון איטלקי.
הוראות
מבשלים בשר בקר טחון ו-3 המרכיבים הבאים במחבת גדולה המצופה בתרסיס בישול עד שהבשר מתפורר ואינו ורוד עוד.
לנקז היטב, להתייבש עם מגבות נייר.
מערבבים יחד תערובת בקר ורוטב פסטה. כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
הכן תפוחי אדמה על פי הוראות החבילה, באמצעות חלב ללא שומן. מערבבים יחד פירה ורוטב גבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
מפזרים גבינה, ואופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו עגבניות מטוגנות סמרטוטים ורוטב בזיליקום מתוק ויצירות גבינת ראגו פרמזן ורוטב מוצרלה.