קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

בשר חזיר Scaloppine עם רוטב שזיף פורט

בשר חזיר Scaloppine עם רוטב שזיף פורט
בשר חזיר Scaloppine עם רוטב שזיף פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 249 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שזיפים עם עור סגול, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, בשר חזיר עם פילה ברוטב תאנה, ו חזיר עם יין פורט ורוטב צימוקים.

הוראות

1
לשטוף שזיפים, לחתוך לשניים, ובור.
מרכיבים שתצטרך
שזיףשזיף
2
חותכים כ 1 פרוסות דקות כוס, לכסות, ולהניח בצד עד 6 שעות.
3
חותכים את הפרי הנותר לחתיכות ושופכים לתוך בלנדר או מעבד מזון; מערבולת עד טהור.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
4
במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, מרתיחים שזיף טהור, שאלוט, שום, סוכר, חומץ, יציאה, מרק, ערבוב לעתים קרובות עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חומץחומץ
שוםשום
מרקמרק
סוכרסוכר
שזיףשזיף
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים לתוך קערה; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 6 שעות. לשטוף ומחבת יבשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
בינתיים, לשטוף חזיר, לטפוח יבש, לחתוך את התבואה לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה. כמה פרוסות בכל פעם, מניחים בשר בין יריעות ניילון נצמד, עם פטיש שטוח, פאונד בחוזקה אבל בעדינות עד עבה אפילו 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
מגלגלים בשר בניילון נצמד, מכניסים שקית ניילון, אוטמים ומקררים עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
8
במחבת מעל חום גבוה, לשלב 1 כף שמן והחמאה. כאשר החמאה רוחשת, לקלף ניילון לעטוף מבשר ולמלא מחבת עם שכבה 1 של חזיר. כמו חתיכות להתכווץ, להוסיף יותר בשר. קוק, פונה לחום בכל צד, עד שכבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
9
הוסף עוד שמן לפי הצורך. כמו scaloppine מבושל, להעביר מגש ולשמור חם בתנור 200.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
יוצקים רוטב שזיפים לתוך מחבת ומערבבים על חום גבוה עד רותחים; לשפוך לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
11
Scaloppine מקשטים עם פרוסות שזיף שמורות. מצקת רוטב שזיפים על מנות; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת