בשר חזיר ג'ינג'י בבישול איטי ואטריות ראמן
המתכון לבישול איטי חזיר Gingered אטריות ראמן יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 8 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו עמילן תירס, תרמילי אפונת שלג, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו אטריות ראמן עוף בבישול איטי, תבשיל בשר חזיר איטי ראמן, ו בישול איטי חזיר יפני ומרק ראמן (מתכונים דומים).
הוראות
להזמין אטריות מתערובות מרק. ב 3 1/2 עד 4 ליטר סיר איטי, לשלב חזיר ותוכן של מנות תיבול מתערובות מרק אטריות; לערבב היטב.
מוסיפים gingerroot ומים; מערבבים לערבב.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 6 עד 8 שעות.
כ -25 דקות לפני ההגשה, לשבור אטריות שמורות לחתיכות; להוסיף תערובת חזיר.
מוסיפים תרמילי אפונה ובצל; מערבבים היטב. הגדל את הגדרת החום לגובה; כסה ובשל 10 עד 15 דקות יותר או רק עד שהירקות יהיו רכים.
בקערה קטנה, תערובת רוטב סויה קורנפלור עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת חזיר. כיסוי; לבשל על 5 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט.