בשר חזיר מזוגג עם כוסברה ושום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אבקת צ'ילה קלה, פפריקה, פלר דה סאל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו בשר חזיר מזוגג עם כוסברה ושום, תפוז, כמון, וכוסברה בשר חזיר בגריל מותן, ו ירך חזיר מזוגגת בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את פתיתי הפלפל בקערה קטנה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לשבת במשך 1 עד 2 דקות כדי rehydrate פתיתים.
3
שלב את כל החומרים מי מלח בבלנדר, או בקערה גדולה באמצעות בלנדר טבילה/מקל. מערבבים את פתיתי הפלפל ואת המים השריית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מניחים את המותניים בשקית ניילון גדולה במיוחד, לשפוך את המלח מעל, לסחוט את כל האוויר עודף מן השק, ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
5
מגלגלים את השק באופן שווה כדי לצפות את הבשר. להכניס למקרר לפחות 6 שעות, או עד 1
מרכיבים שתצטרך
בשר
גלול
6
מחממים ברביקיו עקיף עם מחבת טפטוף ופריטווד (רצוי תפוח), סיר קרמיקה עם צלחת דפלקטור ופריטווד (רצוי תפוח), או פחם או גריל גז עם קופסה או חבילה של פרוטווד (רצוי תפוח) ל 121°.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
7
מערבבים את כל חומרי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
8
מניחים את כל החומרים זיגוג בצנצנת עם מכסה הדוק ולנער לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
9
הסר את המותניים מן המלח לייבש בעדינות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
10
מפזרים את לשפשף באופן שווה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
11
באמצעות הידיים או מברשת, באופן שווה, אבל קלות, מעיל את המותניים עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
12
הכנס מדחום להסיר למרכז הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
13
מניחים את ירך בתנור ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 57°, על 1 שעה ו 15 דקות.
14
תן לזיגוג לחיצה מהירה לתאגיד מחדש כל המרכיבים שייתכן שהתיישבו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
15
מברשת את המותניים עם זיגוג ולחזור אל התנור עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 63°, על 15 דקות. בשלב זה הבשר יהיה מעט ורוד במרכז; לבשל במשך 5 עד 10 דקות נוספות עבור עשוי היטב יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
בשר
16
יוצקים כמחצית זיגוג הנותרים על קרש חיתוך העליון עם ירך.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
17
תן מנוחה במשך 10 דקות.
18
חותכים את הבשר לפרוסות 1/4 אינץ'. לדלות את הפרוסות בזיגוג, הוספת נוסף לפי הצורך כדי לצפות את הצדדים החשופים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
בשר
19
מפזרים פלר דה sel ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
פלפל
1
המנה הזאת היא מרצה קהל, אז אני אכפיל אותה ויש לי שני למסיבה.