בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עשב מצופה בשר חזיר Tenderloin. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ארוגולה, חמאה, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול, בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול, ו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול.
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף ראש שום וכל שאלוט בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מניחים 1 כף חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל בגובה 15 שניות או עד שהוא נמס. לשפשף חמאה על בשר חזיר; מפזרים 1 כפית טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
לחמם מחבת nonstick גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
הסר חזיר מן המחבת; לכסות בנייר כסף.
בעוד בשר חזיר עומד, להמיס הנותרים 1 כף חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; saut 2 דקות. מערבבים תפוח אדמה; לטגן 2 דקות. מערבבים פטריות, נשאר 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל; לטגן 2 דקות. מערבבים במרק ויין; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים בתרד, ארוגולה, ונותר 1/4 כפית טימין; לבשל 1 דקה או עד ירקות נבולים קלות. חותכים חזיר לרוחב ל 12 חתיכות.
מגישים חזיר על תערובת תפוחי אדמה.