בשר חזיר מקורמל Bánh Mì
עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: חזיר Banh Mi, בשר חזיר Banh Mi, ו בשר חזיר Banh Mi.
הוראות
חותכים פילה על פני גרגר הבשר לחתיכות אינץ'. לשטח כל חתיכה עד סנטימטר אפילו בין שתי חתיכות של ניילון נצמד באמצעות פאונדר בשר, מערוך, או בקבוק גדול.
מערבבים מרכיבים מרוטב דגים לפלפל שחור. לטעום ולהתאים תיבול זה צריך להיות מתוק ומתובל כך להוסיף יותר סויה, מלח, או שמן שומשום כמו שאתה אוהב.
מוסיפים את המרינדה לבשר ומשתמשים בידיים או בכפית גדולה כדי לוודא שכל חתיכות הבשר מצופות במרינדה. להשרות במשך 10-30 דקות.
אתה יכול לבשל את החזיר על הגריל בחוץ (הטוב ביותר) או בתוך הבית באמצעות מחבת גריל או מחבת ברזל יצוק, משהו שאתה יכול לקבל חם מאוד.
חום גריל או מחבת גריל גבוה ולהפעיל כי מאוורר פורקן!
מוסיפים שמן צמחי לבשר ומערבבים למעיל. לצרוב את הצד הראשון של הבשר עד חום כהה מאוד בצד אחד, ואז להעיף לצרוב בצד השני. תיזהר לא לבשל אותו יותר מדי. הבשר דק כך שהוא מבשל במהירות, דקה או שתיים בכל צד.
כדי להרכיב כריכים, פרוס באגט ולהפיץ מיונז בצד אחד, pt בצד השני.
מוסיפים חסה, בשר, ירקות כבושים, כוסברה ופלפלים. לחפור ב!
חותכים גזר וצנוניות לרבעים (או שישיות עבור בחורים עבים) לאורך.
מערבבים את כל החומרים יחד. טעם לתיבול.
בואו לעמוד קצת כמו שעה או עד לילה. הם שומרים במשך כמה ימים.