בשר חזיר עטוף בייקון-עשב
בשר חזיר עטוף בייקון-עשב דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 398 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-25 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 43 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש מלח ופלפל, שום, עלי מרווה ועלי טימין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23%. הציון הזה גרוע למדי. שקדי בקר עטופים בבייקון עם מלית עשבי תיבול, שקדי חזיר עטופים בבייקון ושקדי חזיר עטופים בבייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
מניחים שום ברמקין קטן, מטפטפים 1 כף שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
אופים עד לריכוך, כ-45 דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, סוחטים את בשר השום מהראש לתוך קערה קטנה.
מסדרים שקדים על משטח העבודה. משפשפים את החלק העליון של כל שקד עם 1/2 מהשום הצלוי ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים יחד את עשבי התיבול ומפזרים מחצית מהתערובת על השום על כל שקד. עוטפים 6 רצועות בייקון סביב כל שקד וקושרים במקומו בייקון עם חוט מטבח.
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הקציצות עד להזהבה מכל הצדדים.
מעבירים שקדים צרובים לתבנית צלייה בינונית; מכניסים לתנור ומבשלים לדרגה בינונית כ-8 עד 10 דקות.
מעבירים את השקדים לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
ניתן לשלב שקדי חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.