קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

בשר חזיר פילה עם פחזניות ביסקוויט רוזמרין

בשר חזיר פילה עם פחזניות ביסקוויט רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם פחזניות ביסקוויט רוזמרין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים מקוררים / משומרים, חמאה, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב העוגיות משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט סוכר מצופה עוגת תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו חזיר רוזמרין ופחזניות תפוחים שאלוט, בשר חזיר ברוזמרין פילה, ו בשר חזיר ברוזמרין פילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים את החזיר עם 1 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חזירחזיר
מלחמלח
3
חום 2 כפות של החמאה במחבת גדולה וכבדה לא מקל על חום בינוני גבוה עד חם. חום את החזיר מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 4 דקות. מערבבים את המרק ומשמר יחד עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
שאלותשאלות
פלפלפלפל
מרקמרק
מלחמלח
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום קריאה מיידית רושם 135 מעלות F, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
תנורתנור
6
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות. מביאים את המחבת לרתיחה מעל חום גבוה ולהפחית את הרוטב לזיגוג, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
7
קמח את החלק העליון והתחתון של הביסקוויטים וחותכים לקוביות 3/4 אינץ ' (כ -16 קוביות לביסקוויט). לזרוק את הקוביות בקמח כדי למנוע מהם דבק.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה נמסה במלואה, להפוך את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את קוביות הביסקוויט וזורקים את החמאה למעייל את כל הצדדים, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהבצק מתנפח ומתחיל לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
חמאהחמאה
בצקבצק
10
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל עד לחום זהוב. לאחר מכן מוסיפים את הרוזמרין וממשיכים לבשל עד שהקוביות משחימות והרוזמרין הוא ריחני, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
11
הסר את הקוביות לסדין אפייה מצופה נייר מגבת ועונה בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
חותכים את החזיר לתוך מדליונים 1 אינץ ומגישים עם זיגוג דובדבן ופחזניות רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
דובדבניםדובדבנים
זיגוגזיגוג
חזירחזיר

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הבלאסקו דה Baquedano Swinto Malbec גפן הישן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בלאסקו דה בקוואדנו סווינטו גפן ישן Malbec
בלאסקו דה בקוואדנו סווינטו גפן ישן Malbec
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשים עם הערות מתובל, קלוי. בנדיבות טעם, צפוף ולא מסונן, SWINTO משיג איזון יוצא דופן של האופי החזק החתימה של Malbec ואלגנטיות משיי. היין הזה עשוי מגפני מלבק בני 114.