בשר חזיר פילה עם ריבס צ'אטני מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם צ'אטני Rhubarb מתובל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, עלי כוסברה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכונים דומים: Chai-Brined חזיר Tenderloin עם תפוח מתובל Chutney, תרנגולות משחק הודי מתובל עם ריבס צ'אטני, ו פילה חזיר עם רום צ'אטני.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי גדול. מביאים להתבשל על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
להוסיף ריבס, בצל ודובדבנים יבשים; להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד ריבס הוא רך תערובת מתעבה מעט, על 5 דקות. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מפזרים חזיר עם כמון. מתבלים במלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים חזיר וחום מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מברשת חזיר עם 6 כפות צ ' אטני. צלוי עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 68°, צחצוח מדי פעם עם 6 כפות יותר chutney, על 25 דקות. חותכים חזיר לתוך מדליונים.
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם chutney שנותר.