קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בשר חזיר צלוי ושדיים ממולאים בשוויץ

בשר חזיר צלוי ושדיים ממולאים בשוויץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? בשר חזיר צלוי ושדיים ממולאים בשוויץ יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם בשר חזיר, מלח מתובל, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו צ'דר בגריל-חזה עוף ממולא, חזה עוף ממולא ארטישוק תרד בגריל, ו גבינה ופלפל ממולאים חזה עוף בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. לשטח כל חזה עוף בעובי של חצי עד 1/4 אינץ ' בין יריעות ניילון נצמד או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים פרוסת גבינה ופרוסת חזיר במרכז כל חזה עוף; להפשיל. מאובטח עם שיפודי מתכת קטנים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מפזרים מלח ופלפל מתובל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
שמור 1/4 כוס ההלבשה. כריכה וגריל לחמניות עוף 4 עד 6 סנטימטרים מחום בינוני 15 עד 20 דקות, צחצוח עם נשאר 1/4 כוס רוטב במהלך 10 הדקות האחרונות של צליה, עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים לחמניות עוף עם רוטב שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)