בשר חזיר צלוי עם מלית פרי העליון
בשר חזיר צלוי עם מלית פרי העליון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך ריבה כתומה, נקניק חזיר בתפזורת, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות, צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. על המדף במחבת צלייה רדודה, מניחים חזיר עם עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר כסף כדי למנוע השחמה מוגזמת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן.
מניחים קערה קטנה חסינת חום או רדיד מקומט בכתר להחזיק צורה של צלי באופן שווה. אין להוסיף מים.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. על המדף במחבת צלייה רדודה, מניחים חזיר עם עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר כסף כדי למנוע השחמה מוגזמת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן.
מניחים קערה קטנה חסינת חום או רדיד מקומט בכתר להחזיק צורה של צלי באופן שווה. אין להוסיף מים.
בערך 1 שעה לפני בשר חזיר נעשה, להסיר קערה ולמלא את מרכז הכתר עם מלית. (שאריות המילוי יכול להיות אפוי 1 1/2-ליטר תבשיל מכוסה.) לכסות מלית עם נייר רק עבור 30 דקות הראשונות.
הסר חזיר מהתנור כאשר מדחום קורא 63°. לכסות באופן רופף עם נייר; תן לעמוד לפחות 3 דקות.
הסר גלישת רדיד; מניחים סלסולי נייר על קצות העצם אם תרצה בכך. כדי לשרת, כפית מלית לתוך קערה לחתוך אורק בין הצלעות.