בשר חזיר צלוי עם רוטב מחבת צימוקים-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם רוטב מחבת צימוקים-ג'ינג'ר. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף, קורנפלור, בשר חזיר פילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב אפרסק ג'ינג'ר, בשר חזיר פילה עם שזיף-ג'ינג'ר רוטב, ו כוסברה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
ציפוי חזיר עם שמן; העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, לא חסינת מקל, לבשל את החזיר על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, 3 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -18 דקות, פונים פעמיים, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
להעביר את החזיר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוחים, מרק, רוטב סויה, צימוקים וג ' ינג ' ר לאותו מחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 4 דקות. מערבבים את תרחיף תירס ומבשלים, ערבוב, עד עבה מספיק כדי לצפות כפית, על 30 שניות; להסיר מן החום.
לגלף את החזיר ולסדר על צלחות. מערבבים כל מיצים גילוף לתוך רוטב המחבת. כפית את הרוטב על החזיר ומגישים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הכרם Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 109 דולר לבקבוק.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
צבע סגול אטום זכוכית, זה ספורט את האף מפתה של אלון קלוי, מינרלים, שוש, לבנדר, תבלינים אקזוטיים, פירות שחורים שונים. צפוף, עשיר, חושני על החיך, זהו יופי גוף מלא. שיוך: זוגות היטב עם בשר צלוי או צלוי כמו בשר בקר או כבש, שליו ממולא נקניק, או כל שילוב בשר נהדר אחר אתה יכול להמציא.