בשר חזיר צלוי עם רוטב מרווה תפוחים
בשר חזיר צלוי עם רוטב מרווה תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן זית, מלח, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בשר חזיר צלוי כפול Tenderloin w / מרווה טרי לשפשף ורוטב מחבת תפוח, רוזמרין-מרווה ושום פילה עם רוטב אוכמניות בר, ו חזיר צלוי עם תפוחים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לחום בינוני (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות).
לטאטא יחד סיידר 1/2 כוס, חומץ, שמן, שאלוט, מלח, ו 1 כף. מרווה בקערה גדולה.
מוסיפים חתיכות חזיר לקערה ומניחים בצד.
כאשר הגריל חם, להסיר בשר חזיר, הזמנת מרינדה, לבשל, מפנה מדי פעם, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז הבשר קורא 150, על 20 דקות בסך הכל.
העברה ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כדי לנוח.
בינתיים, בסיר קטן, להביא מרינדה הנותרים 1/2 כוס סיידר לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 6 עד 7 דקות. במהלך הרגע האחרון, להקציף בחמאה.
חותכים חזיר לתוך 1/4-in. פרוסות, רסס חלקים עם רוטב, ומפזרים עם מרווה הנותרים.