קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות97
מגזין

בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן

בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן
בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 2216 קלוריות, 313 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא בשר חזיר צלוי, בשר חזיר, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות, בשר חזיר בסגנון כפרי עם רוטב, ו בשר חזיר ממולא עם רוטב בשר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים את החמאה במחבת מעל חום בינוני ומערבבים בפלפל השחור, פלפל קאיין, טימין, אורגנו, אבקת חרדל יבש ושום. מבשלים ומערבבים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדלאבקת חרדל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום.
4
עם סכין חדה, לעשות כמה חריצים קטנים בצלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים את הצלי למחבת צלייה, ומפיצים את תערובת התבלינים על כל הצלי ובחתכים. להקיף את הצלי עם סלרי, גזר, בצל, ואת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
צלי בתנור שחומם מראש עד צלי החזיר הוא השחמה ומדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא לפחות 150 מעלות F( 65 מעלות C), על 2 שעות. כ -15 דקות לפני סוף הבישול, להפוך את טמפרטורת התנור עד 425 כדי לעזור לחמם את הצלי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר צלי חזיר מהתנור, ולאפשר לעמוד במשך כ 10 דקות לפני חיתוך. בדוק את הטמפרטורה שוב; טמפרטורה צלוי צריך להיות לפחות 160 מעלות F (75 מעלות C) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בזמן ש " צלי " נח, מניחים את מחבת הקלייה המכילה ירקות ופינות מעל מבער תנור המיועד לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
לטאטא את הקמח, ומבשלים את הטפטופים והקמח במשך כ 3 דקות כדי להסיר טעם גלם מן הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
להקציף במלאי החזיר, קצת בכל פעם, עד הרוטב הוא התעבה. מסננים את הרוטב, ומגישים עם הצלי.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזירבשר חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם