בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן
בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 2216 קלוריות, 313 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא בשר חזיר צלוי, בשר חזיר, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות, בשר חזיר בסגנון כפרי עם רוטב, ו בשר חזיר ממולא עם רוטב בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת מעל חום בינוני ומערבבים בפלפל השחור, פלפל קאיין, טימין, אורגנו, אבקת חרדל יבש ושום. מבשלים ומערבבים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
עם סכין חדה, לעשות כמה חריצים קטנים בצלי החזיר.
מניחים את הצלי למחבת צלייה, ומפיצים את תערובת התבלינים על כל הצלי ובחתכים. להקיף את הצלי עם סלרי, גזר, בצל, ואת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.
צלי בתנור שחומם מראש עד צלי החזיר הוא השחמה ומדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא לפחות 150 מעלות F( 65 מעלות C), על 2 שעות. כ -15 דקות לפני סוף הבישול, להפוך את טמפרטורת התנור עד 425 כדי לעזור לחמם את הצלי.
הסר צלי חזיר מהתנור, ולאפשר לעמוד במשך כ 10 דקות לפני חיתוך. בדוק את הטמפרטורה שוב; טמפרטורה צלוי צריך להיות לפחות 160 מעלות F (75 מעלות C) לפני ההגשה.
בזמן ש " צלי " נח, מניחים את מחבת הקלייה המכילה ירקות ופינות מעל מבער תנור המיועד לחום בינוני.
לטאטא את הקמח, ומבשלים את הטפטופים והקמח במשך כ 3 דקות כדי להסיר טעם גלם מן הקמח.
להקציף במלאי החזיר, קצת בכל פעם, עד הרוטב הוא התעבה. מסננים את הרוטב, ומגישים עם הצלי.