בשר חזיר צלוי עם תפוחי אדמה מתוקים ואגסים
בשר חזיר צלוי עם תפוחי אדמה מתוקים ואגסים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, עלי מרווה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, פילה חזיר עם תפוחי אדמה קלויים, ו אגסים קלויים מייפל ובטטות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 232°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים פילה חזיר במחבת. בקערה קטנה, מערבבים רוזמרין, מלח, מרווה ופלפל. לשפשף חצי תערובת תיבול על חזיר.
בקערה בינונית, לזרוק בטטה, אגסים ובצל עם שמן עד מצופה.
מפזרים עם תערובת תיבול הנותרים; לזרוק.
אופים 25 עד 30 דקות, ערבוב ירקות ואגסים בעדינות פעם או פעמיים במהלך האפייה, עד חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 63°, וירקות רכים.
הסר מהתנור; לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד 3 דקות לפני חיתוך.
חותכים חזיר לפרוסות 1/2 אינץ'.
מקשטים עם עלי מרווה טריים.