בשר חזיר רך טעים
אם יש לכם דבש, שמן צמחי, בשר חזיר קצוץ שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר רך טעים, צלעות חזיר רכות וטעימות, ו בשר חזיר ממולא רך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לקצץ כל עודף שומן מן חזיר יבש לטפוח עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל. אבק עם קמח, מתנער מכל עודף.
במחבת גדולה, חום 1 עד 2 כפות של שמן צמחי על חום בינוני גבוה. צורב את החזיר בשמן, מסתובב לחום באופן שווה בכל הצדדים.
העברה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להתאים את הפילה.
בקערה, מערבבים יחד את רוטב הסלט בסגנון רוסי, דבש ומרק בצל.
יוצקים באופן שווה על פילה, מגלגל את הבשר כדי מעיל על כל הצדדים. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ספוג בזיגוג כל 10 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עוד 30 דקות, או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.