קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר רך טעים

בשר חזיר רך טעים
אם יש לכם דבש, שמן צמחי, בשר חזיר קצוץ שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר רך טעים, צלעות חזיר רכות וטעימות, ו בשר חזיר ממולא רך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקצץ כל עודף שומן מן חזיר יבש לטפוח עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל. אבק עם קמח, מתנער מכל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
במחבת גדולה, חום 1 עד 2 כפות של שמן צמחי על חום בינוני גבוה. צורב את החזיר בשמן, מסתובב לחום באופן שווה בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
העברה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להתאים את הפילה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
בקערה, מערבבים יחד את רוטב הסלט בסגנון רוסי, דבש ומרק בצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים באופן שווה על פילה, מגלגל את הבשר כדי מעיל על כל הצדדים. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ספוג בזיגוג כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עוד 30 דקות, או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות