בשר טנדרלוין אסטוריאס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין אסטוריאס. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו בשר טנדרלוין.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד לעישון. מתבלים סטייקים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז צורבים משני הצדדים בשמן חם. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד סטייקים להגיע doneness הרצוי, על 6 דקות עבור בינוני נדיר.
הסר סטייקים ממחבת ולשמור חם.
מערבבים בצל טחון ומבשלים עד מרכך שקוף, על 5 דקות. מתבלים עם פפריקה ומבשלים דקה נוספת. להגדיל את החום בינוני גבוה, ואז לשפוך יין. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, ואז מוסיפים את מרק הבשר, חוזרים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מערבבים בגבינה הכחולה המתפוררת עד שפשוט נמס.
כדי לשרת, לשפוך את הרוטב על הסטייקים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.