בשר טנדרלוין עם שאלוט צלוי
בשר טנדרלוין עם שאלוט קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. אם יש לך קורנית, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו בשר טנדרלוין עם שאלוט צלוי, בשר טנדרלוין עם שאלוט צלוי, בייקון ונמל, ו בשר טנדרלוין עם שאלוט וזיגוג יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). במחבת פאי 9 אינץ', לזרוק שאלוט עם שמן למעיל. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד שאלוט הם חום עמוק מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.
בסיר גדול, לשלב מרק בשר ונמל. מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד נפח מופחת בחצי, על 30 דקות.
להקציף רסק עגבניות. תניח בצד.
בשר בקר יבש; מפזרים קורנית, מלח ופלפל. במחבת צלייה גדולה, להגדיר מעל חום בינוני על התנור העליון, בייקון מטגן עד הזהב. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר.
מוסיפים בשר למחבת; חום מכל הצדדים על חום גבוה בינוני, כ 7 דקות.
מעביר מחבת לתנור. רוסטביף עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 125 מעלות F (50 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 25 דקות.
מעבירים בשר למגש. אוהל רופף עם נייר כסף.
שומן כפית מעל של טפטוף מחבת במחבת צלייה.
מניחים מחבת מעל חום גבוה על תנור למעלה.
מוסיפים תערובת מרק, ומביאים לרתיחה; מערבבים לגרד כל חתיכות השחמה.
העברה לסיר בינוני, ולהביא לרתיחה.
מערבבים 1 1/2 כף חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה; לטאטא לתערובת מרק, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה.
להקציף בחמאה שנותרה. מערבבים בצלצלים קלויים ובייקון שמורות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים בשר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. כפית קצת רוטב מעל, ומקשטים עם גרגיר הנחלים.