סלט פפרוני-פסטה
סלט פפרוני-פסטה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פפרוני, פטריות, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו סלט פסטה פפרוני עניבת פרפר, סלט פסטה פפרוני, ו סלט פסטה פפרוני בריא (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת פסטה ריקה לסיר 3 ליטר 2/3 מלא מים רותחים. להרתיח בעדינות חשפו 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת תיבול, שמן ומים קרים; להפריש.
מסננים פסטה; לשטוף עם מים קרים. שייק לנקז היטב. מערבבים פסטה ושאר החומרים לתוך תערובת תיבול.
מגישים מיד, או מקררים עד ההגשה.