בשר מוצרלה מערבולת
גשו לסופר וקנו פלפל, פירורי לחם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . נסו קציץ בשר מוצרלה, קציץ בשר מוצרלה וולינגטון, ו ספגטי ברוטב בשר ומתכון מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב בשר בקר, פירורי לחם, ביצה, חרדל, מלח ופלפל; לערבב היטב. על גיליון נייר שעווה, ללטף את תערובת בשר לתוך מלבן גדול. מכסים את פני השטח עם פרוסות גבינה. החל בצד הקצר של המלבן, להפשיל ולהסיר נייר שעווה בו זמנית.
מניחים בתבנית אפייה רדודה. בקערה קטנה, מערבבים יחד קטשופ, מים ורוטב ווסטרשייר; יוצקים מעל בשר בקר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו 10 דקות.