קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

בשר מטוגן מרוקאי

בשר מטוגן מרוקאי
בשר מטוגן מרוקאי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם garam masala, פפריקה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. נסו בשר מטוגן מרוקאי, עדשים מטוגנות מרוקאיות, ו עוף מטוגן מרוקאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מוסיפים בשר לסיר; מטגנים עד שכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים בשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חום 1 כף שמן באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים בצל; מטגנים עד חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
להוסיף שום הבא 5 מרכיבים; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיף יין ושרי; להרתיח עד מופחת זיגוג, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מרק, עגבניות עם מיץ, וצימוקים; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
מוסיפים בשר בקר ומיצים מצטברים; מביאים לרתוח. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים חשופים עד הרוטב הוא עבה בשר רך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות. תבשיל העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. להתקרר מעט, להתקרר עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
* תערובת תבלינים הודית זמינה בסעיף התבלינים של סופרמרקטים רבים.