בשר מטוגן של סבא
אם יש לך כמה עלי בזיליקום, עגבניות משומר, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו העוגיות של סבא, עוף הכבאים של סבא, ו הפנקייק המיוחד של סבא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שכבה דקה של שמן זית כתית.
מוסיפים את הבצלים, ואת השום לשמן החם ומזיעים אותם עד קרמל רך מאוד קל מאוד בצבע, 20 עד 30 דקות. כבה את החימום והמלאי.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שכבה דקה של שמן למחבת. לטף את הבשר יבש מתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. מחממים את הבשר לחום עמוק בכל רחבי, 12 עד 15 דקות.
לקלף את תפוחי האדמה מאוד דק לחתוך אותם לאורכו לתוך קרשים. פורסים את העגבניות שעובדות על קערה כדי לתפוס את המיצים שלהן.
מסדרים 1/2 את הבצל מעל הבשר, מתבלים במלח, פלפל ו 1 כף טימין. מסדרים 1/2 את תפוחי האדמה על הבצל וללבוש את תפוחי האדמה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית, על 1 כף, מלח, פלפל, רוזמרין, וקומץ גבינה מגוררת טרי. מעל תפוחי האדמה עם 1/2 העגבניות והמיצים שלהם, ומתבלים במלח ופלפל. לפזר כמה עלים של בזיליקום קרוע. חזור על השכבות. אין להוסיף בזיליקום לשכבה העליונה של עגבניות.
מכסים את המחבת וצולים את הבשר בתנור עד רך מאוד, 4 שעות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
כדי לחמם: לחמם, מכוסה, בתנור f שחומם מראש 325 מעלות עד מחומם, 45 דקות עד 1 שעה. הסר את המכסה של הסיר, לטפטף את החלק העליון של הבשר עם שמן, מפזרים גבינה, צלייה כדי קרום קל את החלק העליון.
חותכים דרך שכבות תפוחי האדמה, העגבניות והבצל כדי לחלק את הבשר, מגישים בקערות רדודות עם לחם פריך ומיצי מחבת.