קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות71
מגזין

בשר מטוגן של סבא

בשר מטוגן של סבא
אם יש לך כמה עלי בזיליקום, עגבניות משומר, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. עם כפית ציון של 96% המנה הזאת מעולה. נסו העוגיות של סבא, עוף הכבאים של סבא, ו הפנקייק המיוחד של סבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שכבה דקה של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הבצלים, ואת השום לשמן החם ומזיעים אותם עד קרמל רך מאוד קל מאוד בצבע, 20 עד 30 דקות. כבה את החימום והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים שכבה דקה של שמן למחבת. לטף את הבשר יבש מתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. מחממים את הבשר לחום עמוק בכל רחבי, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
לקלף את תפוחי האדמה מאוד דק לחתוך אותם לאורכו לתוך קרשים. פורסים את העגבניות שעובדות על קערה כדי לתפוס את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
מסדרים 1/2 את הבצל מעל הבשר, מתבלים במלח, פלפל ו 1 כף טימין. מסדרים 1/2 את תפוחי האדמה על הבצל וללבוש את תפוחי האדמה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית, על 1 כף, מלח, פלפל, רוזמרין, וקומץ גבינה מגוררת טרי. מעל תפוחי האדמה עם 1/2 העגבניות והמיצים שלהם, ומתבלים במלח ופלפל. לפזר כמה עלים של בזיליקום קרוע. חזור על השכבות. אין להוסיף בזיליקום לשכבה העליונה של עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מכסים את המחבת וצולים את הבשר בתנור עד רך מאוד, 4 שעות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
כדי לחמם: לחמם, מכוסה, בתנור f שחומם מראש 325 מעלות עד מחומם, 45 דקות עד 1 שעה. הסר את המכסה של הסיר, לטפטף את החלק העליון של הבשר עם שמן, מפזרים גבינה, צלייה כדי קרום קל את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
חותכים דרך שכבות תפוחי האדמה, העגבניות והבצל כדי לחלק את הבשר, מגישים בקערות רדודות עם לחם פריך ומיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים