בשר עם רוטב רוזמרין פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר עם רוטב רוזמרין פטריות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטריות מראש, 2 כפית רוזמרין, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי עם רוטב פטריות שמנת-רוזמרין, לזניה פטריות וקייל עם רוטב קשיו רוזמרין, ו רוזמרין ופלפל עומד צלוי צלוי עם רוטב מחבת שתי פטריות.
הוראות
מערבבים את הפטריות, היין והסטייק בשקית ניילון גדולה עם רוכסן למעלה, וחותם. להשרות במקרר במשך 30 דקות, מפנה מדי פעם.
הסר את הסטייק מהתיק, הזמנת מרינדה.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף סטייק; לבשל במשך 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness, מפנה לאחר 3 דקות.
שלב את הבצל, 2 כפות פטרוזיליה, רוזמרין, ושאר החומרים.
מוסיפים תערובת בצל ומרינדה שמורה למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 2 כוסות (כ 15 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
חותכים את הבשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מניחים בשר על מגש הגשה. כפית את רוטב הפטריות על בשר בקר.