בשר צ'אק עין צלוי עם לשפשף פפריקה עשב
בשר צ'אק עין צלוי עם לשפשף פפריקה-עשב נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מלח, כמון טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלי צ'אק מצופה בעשב, צ'אק בשר צלוי עם רוטב, ו עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את עלי המפרץ, פלפל, טימין, פפריקה וכמון.
טפטוף צלי בנדיבות עם שמן זית מתבלים במלח. לשפשף את תערובת שום ותבלינים על הצלי ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
באמצעות חוט הקצב, לקשור את הצלי כדי לתת לו צורה אחידה. במחבת עמידה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום מתון עד השחמה קלה בכל רחבי, 12 דקות.
מעבירים את המחבת לשליש העליון של התנור וצולים את הבשר למשך 1 שעה, עד שמד חום מיידי מוכנס במרכז רושם 13
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. זרוק את החוט. באמצעות סכין דק וחד, פורסים דק את הבשר על פני התבואה ומגישים.