בשר צבי ברוטב יין אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר צבי עם רוטב יין אוכמניות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 604 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם יין, חמאה, ריבה אוכמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . מתכונים דומים: בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות, בשר צבי ברוטב חמוציות-יין, ו בשר צבי Haunch סטייק עם גרגר כוסמין ורוטב יין אדום.
הוראות
שאלוט חום, שום, ריבת בלקברי, ויין אדום בסיר על חום בינוני גבוה. מבשלים עד מופחת 1/2 כוס של נוזל, על 15 דקות. מסננים נוזל דרך מסננת רשת בסדר ולהניח בצד.
מחממים את מרק הבשר במחבת נפרדת מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, 15 עד 20 דקות.
לטאטא את שני רטבים מופחתים יחד, ומערבבים את החמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים את סטייקים בשר צבי עד שהם מתחילים המשרד, והם חמים מעט ורוד במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
מגישים את הסטייקים עם הרוטב וכמה אוכמניות טריות.