בשר צבי מטוגן עם רוזמרין ושיטאקי
בשר צבי מטוגן עם רוזמרין ושיטאקי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 477 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 25 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם רוזמרין, בשר צבי, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חמאת קוניאק כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 87%. נסו צוואר בשר צבי מטוגן ביין, צלי בשר צבי מטוגן בחלב, ו צלי בשר צבי מטוגן בחלב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את טפטופי הבייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הצבי בשתי מנות עד להשחמה יפה ומסירים. מערבבים פנימה את השיטאקי, הבצל והשום; מבשלים עד לריכוך, 1 עד 2 דקות.
יוצקים פנימה את הקוניאק, היין וקוביית החמין, מבשלים למשך 30 שניות כדי להסיר את טעם האלכוהול ולהמיס את החמין.
מערבבים פנימה את הצבי, הפלפל, הטימין, הרוזמרין ועלי הדפנה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות עד שהצבי רך, כשעתיים ומעלה; הוספת מים לפי הצורך.
אם משתמשים בגזר לתינוק, הוסיפו אותם בחצי השעה האחרונה של הבישול. כאשר הצבי רך, מומלץ לעבות את הרוטב על ידי המסת עמילן התירס ב -2 כפות מים ולערבב אותו לרוטב.