בשר צלוי ועניבת פרפר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר צלוי ועניבת פרפר ארוחת ערב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 582 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לך לחנות ותביא תירס, מרק בשר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צלעות בקר צלויות, כריכי בשר צלויים, ו חזה בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
להוסיף פלפל; לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים פסטה, מרק, רוטב ברביקיו, מלח ופלפל.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי; לבשל 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
מערבבים תירס ו 1 כוס הגבינה. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה. כיסוי; לבשל 3 עד 4 דקות יותר, עד תירס חם גבינה נמס.