בשר קוריאני עם כרוב פיקנטי
בשר קוריאני עם כרוב פיקנטי דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך מירין, כרוב חריף, כרוב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. נסו בשר וכרוב קוריאני, בשר קוריאני על כרוב לוהט, ו טאקו בשר וכרוב בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להזמין 1/3 מרינדה כוס.
יוצקים המרינדה הנותרים לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים בשר, ומרינדה במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר בשר מן התיק; להשליך מרינדה מן התיק.
מניחים בשר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. צלוי 6 עד 8 דקות לכל צד.
מקום שמור 1/3 כוס מרינדה בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד חם.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים מעל כרוב פיקנטי; טפטוף עם מרינדה שמורות.