המתכון בשר שומשום קוריאני עם חסה עוטפת מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל ירוק, שומשום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חסה קוריאנית עוטפת, חסה קוריאנית עוטפת, ו חסה קוריאנית עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות 1/4 אינץ'; לחתוך פרוסות לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
להוסיף חצי תערובת סטייק ווק; מוקפץ 2 דקות או עד השחמה קלה. תערובת סטייק בכפית לתוך קערה. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן קנולה ותערובת סטייק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים בצל ושומשום הנותרים. כף 1/4 כוס אורז, על 2 כפות תערובת סטייק, ו 1 כף קמחי על כל עלה חסה; להתגלגל.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.